Fes-te soci

Per a fer-te soci necessitem les següents dades: 

       Nom i cognoms complets 
       Número de document identificatiu (DNI, PASSAPORT, etc.) 
       Data de naixement

       Adreça 
       Telèfon de contacte 
       Correu electrònic

Podeu omplir la següent fitxa per fer-nos arribar les dades necessàries per email (Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ) o bé entregar-lo en mà al camp de vol a qualsevol persona de la Junta (tots els matins de cap de setmana pots adreçar-te al camp de vol i fer entrega de la documentació).

Un cop acceptada la teva sol·licitud, hauràs d'ingressar la quota d'inscripció i la quota de l'any en curs com s'especifica més abaix. La quota inclou una assegurança per la pràctica de l'activitat dins de les nostres instal·lacions. No obstant, recomanem estar en possessió de la llicència de la Federació Catalana (FAC), ja que aquest òrgan és el que dóna suport als clubs i d'aquesta manera financem les seves activitats alhora que obtenim una millor resposta per la seva part. La tramitació de la llicència de la FAC la podem fer des del club.

Detall de les condicions i imports a pagar per ser soci del club l'any 2022

       Quota d'ingrés: 0€
       Quota Anual: 120€ - Socis antics l'han d'abonar abans del 1 de Març. Nous socis en el moment de donar-se d'alta.
       Quota Anual Jove: 60€ - Per menors de 18 anys. Socis antics l'han d'abonar abans del 1 de Març. Nous socis en el moment de donar-se d'alta.
       Temporada: 60€ (+25€) - Quota especial de temporada vàlida durant tres (3) mesos. Cal abonar 25€ més en concepte d'assegurança tret que disposeu de l'assegurança de la FAC (caldrà fer-nos arribar el resguard de la FAC).
 
Compte bancari: Banc Sabadell - ES84 0081 0188 3000 0123 0134 CLUB D´AEROMODELISME CERDANYA
(Recordeu especificar nom i cognoms a més del concepte en fer la transferència per facilitar-nos el seguiment i agilitzar els tràmits)