Botigues d'Internet

Totes aquestes botigues estan avalades per socis del club, on hi han comprat un o més cops.

AQUÍ

TodoHOBBY - www.todohobby.net botiga nacional, amb estoc de molts materials, recanvis i accessoris sobretot per avions. Facilitat de pagament i enviament molt ràpid (PayPal si). Si no ténen algún producte al catàleg te'l busquen.

Aeromodelismo Serpa - www.aeromodelismoserpa.com

Area51 RC - www.area51-rc.es Distribuidor autoritzat Align RC, ténen tots els models d'helicòpters de la marca Align i els seus recanvis. Facilitat de pagament (recàrrec si es paga amb Paypal) i enviaments molt ràpids en 24h.

RC Levante - www.centrorclevante.com

TorModelwww.tormodel.com es pot pagar amb Paypal, ténen bons preus i l'enviament és ràpid.

Axarmodel - www.axarmodel.com botiga nacional especialistes en avions acrobàtics de gasolina desde de 20cc fins 150cc de les marques GoldwingRC i EG Aircraft, motors JC i DLE i centraletes ZIMARRON i els seus accessoris. Bons preus, bon tracte personalitzat, enviaments molt econòmics però molt dolents, fan servir agència de transport de tercers que no té servei d'avís d'entrega.

ROI - Import on line - www.roi-import.com , importadors dels motors elèctrics AXI que venen al detall. Enviament molt ràpid per correus certificat.

Modeltronic - www.modeltronic.es

RCTecnic - www.rctecnic.com

RC Innovations - www.rc-innovations.es Tot el referent a multicòpters i FPV. Molt bon servei.

 

A L'ESTRANGER

TowerHobies - www.towerhobbies.com, botiga americana.

Hobbyking - www.hobbyking.com ja coneguda per tots, pots trobar de tot en Aeromodelisme, avions, helis, UFOS, eines, etc., l'únic problema és el temps d'espera i el preu dels ports. Ara ténen delegació a Alemanya i encara que es una mica més car, les comandes arriben en una setmana.

Top RC-Force - www.top-rc.net tenda especialitzada en vendes d'helicòpters marca Align, bons preus. Ténen un sistema de bonificació molt bo, a la primera compra el descompte ja és del 25% i després va augmentant a mida de fer més comandes. Ténen quasi sempre estock de tot els recanvis i els helicòpters nous si no surt estock, fas un mail i te'l busquen en dos dies al preu marcat a la web.

RC711.com - www.rc711.com recanvis varis, preus competitius.

Fusuno www.fusuno.com especialistes en Canopys per helicòpters, ténen models compatibles amb primeres marques (Gaui, Align, etc.) i de molt bona qualitat, les pots personalitzar amb el teu nom al fer la comanda. La fàbrica és a Vietman, pots pagar amb PayPal però el temps d'entrega es llarg (més encara si la personalitzes amb el teu nom) i els ports com tot  el que ve de l'estranger, per exemple 15$ per una canopy per un TRex 700E en enviament estàndard.

SM Modellbau - www.sm-modellbau.de Accessoris de telemetria compatibles amb Multiplex M-Link, Graupner Hott, Jeti Duplex, Futaba/Robbe i JR. L'únic problema és que son Alemanys, la web, manuals i servei tot és en alemany, però podeu contactar en anglès que us atendran.

 

Si teniu més informació la podeu enviar aquí o per mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  i la publicarem en breu.